Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Review: Frezyderm Peeling Gel, Tinted Cream!

Θα σας μιλήσω για δύο προϊόντα της εταιρίας Frezyderm τα οποία δοκιμάζω αυτό τον καιρό και είμαι αρκετά ευχαριστημένη με την απόδοση τους και ανταποκρίθηκαν επαρκώς στις προσδοκίες μου!Τα δύο αυτά προϊόντα είναι από την σειρά Ac-norm της εταιρίας που απευθύνεται σε λιπαρά και με τάση για ακμή δέρματα.
   Το πρώτο που χρησιμοποίησα και ενθουσιάστηκα πραγματικά είναι το Peeling Gel για βαθύ καθαρισμό του προσώπου. Περιέχει κόκκους jojoba οι οποίοι βοηθούν στην απομάκρυνση του σμήγματος και των μαύρων στιγμάτων.
Μετά την χρήση του αφήνει το πρόσωπο λείο και αρκετά απαλό και η αντιμικροβιακή  προστασία που υπόσχεται βοηθάει στο να μην αναπτύσσονται μικρόβια στην επιδερμίδα ενώ ταυτόχρονα την ενυδατώνει. Καλό θα ήταν επειδή είναι για βαθύ καθαρισμό να το χρησιμοποιούμε 1 με 2 φορές την εβδομάδα σε βρεγμένο και καθαρό από μακιγιάζ πρόσωπο με απαλές κυκλικές κινήσεις! 

  Το δεύτερο προιόν της εταιρίας Frezyderm από την ίδια σειρά που χρησιμοποίησα και έμεινα ικανοποιημένη είναι η Tinted Cream η οποία είναι μια επικαλυπτική κρέμα που δίνει ματ όψη για αρκετές ώρες. Αυτό που μου άρεσε είναι ότι καλύπτει αρκετά τις ατέλειες και τα σημάδια από παλαιότερα σπυράκια. Ένα ακόμα θετικό της συγκεκριμένης κρέμας είναι ότι προσφέρει προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία οπότε τους χειμερινούς μήνες μπορεί να φορεθεί και ως αντηλιακή κρέμα.  Όσον αφορά την απόχρωση θα τονίσω ότι είναι αρκετά ανοιχτόχρωμη και δεν θα ταιριάζει σε σκουρόχρωμες επιδερμίδες και προσωπικά δεν θα μπορέσω να την χρησιμοποιήσω τους καλοκαιρινούς μήνες.


  Τα προϊόντα της Frezyderm θα τα βρείτε είτε σε online είτε στα κανονικά φαρμακεία με μεγάλη διαφορά στην τιμή τους διότι στο κανονικό φαρμακείο κοστίζουν το καθένα περίπου 20 ευρώ ενώ online μπορείτε να τα βρείτε περίπου στα 12 με 13 ευρώ!
Το επίσημο site της εταιρίας είναι σε αυτό το link Frezyderm.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου