Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Tips για τέλειο βλέμμα!

Στο τέλειο βλέμμα δεν περιοριζόμαστε μόνο σε αυτά που μας έδωσε η φύση στην κάθε μια μας ξεχωριστά αλλά και σε αυτά που μπορούμε οι ίδιες να κάνουμε κάποια κολπάκια για να το βελτιώσουμε!
1) Στο τέλειο βλέμμα δεν μένουμε μόνο στο σχήμα και χρώμα των ματιών μας που είναι καθοριστικό για αυτό αλλά πολύ μεγάλο ρόλο παίζουν και τα ωραία σχηματισμένα και γεμάτα φρύδια!
2) Οι καμπυλωτές βλεφαρίδες χαρίζουν ένα πιο ξύπνιο και έντονο βλέμμα. Καλό θα ήταν για να το πετύχουμε αυτό να χρησιμοποιούμε προσεκτικά ψαλίδι για τις βλεφαρίδες!
3) Τόλμησε διαφορετικά χρώματα στην μάσκαρα σου και άσε την ασφαλή επιλογή του μαύρου. Μην ξεχνάς να βάψεις όλες τις βλεφαρίδες σου και ιδιαιτέρα αυτές τις εσωτερικής γωνιάς του ματιού και μην ξεχνάς να περάσεις το βουρτσάκι από την πάνω μεριά των βλεφαρίδων!
4) Για τις κοπέλες που φοράνε γυαλιά οράσεως καλό θα ήταν να βάφουν το εσωτερικό των κάτω βλεφαρίδων για να τονίσουν περισσότερο το βλέμμα τους! (Το καφέ μολύβι ματιών είναι ιδανικό για όλες τις ώρες  και τονίζει τα ματιά χωρίς να είναι υπερβολικό)
5) Με λίγο eyeliner σύριζα περασμένο στην βάση των πάνω βλεφαρίδων θα δώσει ένταση στο βλέμμα!

Extra tips:
1) Καλό ξέβγαλμα των υπολειμμάτων της μάσκαρα από τις βλεφαρίδες μας γιατί πολλές φορές αυτή είναι η αιτία που σπάνε οι βλεφαρίδες μας!
2) Για τον προηγούμενο λόγο καλό θα ήταν να αποφεύγουμε την αδιάβροχη μάσκαρα και να την επιλέγουμε μόνο σε ιδιαίτερες περιπτώσεις!

Η μάσκαρα που έχω βάλει στην wishlist μου για να αγοράσω μόλις μου τελειώσει κάποια από αυτές που χρησιμοποιώ αυτή την περίοδο είναι η Miss Manga της L'Oreal Paris στην τιρκουαζ  απόχρωση για να το τολμήσω κι εγώ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου